ColliCare på plass i Vestfold

1.oktober åpnet ColliCare avdeling i Larvik. Bakgrunnen for etableringen er et ønske om å tilby logistikktjenester lokalt i Vestfold. Avdelingen vil i første omgang være et salgskontor, men på sikt også utvikle egen drift.

Publisert Sist oppdatert

Tjenester som internasjonale- og nasjonale transporttjenester vil tilbys fra avdelingen i Larvik. Lokasjonen er i umiddelbar nærhet til E18.

Nærmeste Distribusjonsterminal ligger i Porsgrunn, som gir tilgang til landsdekkende distribusjonsnettverk.
- Vestfold er et spennende område med mye forretningsvirksomhet. Både nasjonale og internasjonale bedrifter med stort potensiale for oss som logistikkleverandør er etablert her. Vi ser frem til å kunne dekke også Vestfold, Telemark og Drammensområdet. Dette er en naturlig utvidelse fra Øst mot Vest, sier Julianne Fjell, Managing Director ColliCare International Norway.

Hovedkontoret til ColliCare Logistics ligger i Vestby, med administrasjon/ledelse, distribusjonsterminal, lager- og utlandstjenester. Hovedterminalen for distribusjon ligger på Kløfta, og her finnes også salgsavdeling og avdeling for flyfrakt. Utover dette har ColliCare distribusjonsterminaler i Trondheim, Bergen, Sandnes, Stavanger, Rudshøgda, Moss, Rolvsøy og Kristiansand. Sistnevnte har også salgsavdeling.

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Totalabonnement

945,-

KJØP

Digitalabonnement

945,-

KJØP

Powered by Labrador CMS