Sortland Havn.

Har sagt opp som havnesjef

Havnesjef Rune Werner Monrad har sagt opp sin stilling so havnesjef i Sortland Havn. 

Publisert Sist oppdatert
Rune Werner Monrad.

Styreleder Beate Bø Nilsen beklager at Monrad forlater stillingen som havnesjef i Sortland Havn, men respekterer samtidig hans avgjørelse og ønske om å fortsette sin arbeidskarriere på andre områder.

- Jeg har forståelse for at havnesjefen ønsker å søke nye utfordringer. Jeg vil takke han for innsatsen i syv år som havnesjef i Sortland Havn. Styret er også glad for at han stiller sin kompetanse til rådighet ut over oppsigelsestiden. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid til det beste for havna. Sortland havn står overfor en rivende utvikling med etablering av nytt havneavsnitt, utvikling av havneavsnittet i sentrum samtidig som vi skal være et godt vertskap for Kystvakta og dens utvikling. Deler av transformasjonen vises gjennom økt bruk av teknologi på land, på sjøen og i havnesentralen, sier Nilsen.  

- Dette stiller krav til tilpasset infrastruktur. Sortland havn skal være en global aktør innen grønn omstilling. I utforming av Sortlands fremtidige havn vil det være sentralt å forstå aktørenes strategiske planer, bruk av teknologi og fokus på bærekraft. Det er viktig at vi får en kontinuitet i de ulike prosjektene og at de går som planlagt.Sortland havn vil raskt komme i gang med en prosess for å rekruttere ny havnesjef, og havnestyret vil få sak om dette til behandling så snart som mulig, sier Nilsen.

Powered by Labrador CMS