Arkivfoto fra en tidligere utgave av Havnekonferansen.

Havnekonferansen fulltegnet

Årets utgave av Havnekonferansen i Kristiansand er fulltegnet og det er også opprettet venteliste for den populære middagen på festningen. 

Publisert Sist oppdatert

Havnekonferansen finner sted nå på torsdag og i år som tidligere blir dette en solid møteplass for alle med kjærlighet for havn og havnedrift. 
Arrangørene er strålende fornøyd med interessen og har allerede nå gått ut med varsel om neste års konferanse, hvor billetter til denne legges ut allerede så snart årets versjon er fullført. Kommende fredag vil det være mulig å kjøpe "early bird"-billetter til Havnekonferansen 2025.

Den årlige Havnekonferansen i Kristiansand har siden oppstarten i 2013 utviklet seg til å bli en av landets viktigste møteplasser for alle som driver innenfor maritim transport, shipping og havnepolitikk. Konferansen har også vakt oppmerksomhet utenfor landegrensene.

- Interessen fra utlandet de siste årene fikk oss til å innse at det var behov for en havnekonferanse med en internasjonal agenda. Under årets havnekonferanse 22. august, får halve dagen en internasjonal agenda. Vi har med foredragsholdere fra inn- og utland. Vi løfter fram spørsmål som handler om sikkerhet og beredskap, økonomiske rammevilkår for havneutvikling, samt næringsutvikling og innovasjon, sier Isablle Louise Aabel, kommunikasjonssjef i Kristiansand Havn.

Havnekonferansen arrangeres av Kristiansand Havn i samarbeid med Agder fylkeskommune, Business Region Kristiansand, Næringsforeningen i Kristiansandsregionen, Shortsea Promotion Center, Havnemagasinet og Norske Havner.

Powered by Labrador CMS