Karmsund Havn:

Sier opp og følger etter Gautesen

Konstituert havnedirektør Tine Osmundsen i Karmsund Havn IKS har valgt å si opp sin stilling, og vil tiltre som HR direktør i Norwegian Offshore Rental AS. Osmundsen følger dermed etter sin tidligere sjef, avgått havnedirektør, Tore Gautesen, som også byttet jobb til nettopp Norwegian Offshore Rental.

Publisert

- I sommer besluttet jeg å ikke søke på stillingen som Havnedirektør i Karmsund Havn. Jeg manglet motivasjon for å påta meg oppgaven på permanent basis, og mener Karmsund Havn trenger og fortjener en topp motivert havnedirektør, som kommer inn med friskt engasjement og pågangsmot. Det var ikke aktuelt for meg å gå tilbake til stillingen som assisterende havnedirektør, og jeg har derfor sett meg om etter andre muligheter, sier Osmundsen.
- Blant flere spennende stillinger som var aktuelle for mitt neste kapittel, valgte jeg til slutt å takke ja til stillingen som HR direktør i NOR. Jeg ser tilbake på åtte fantastiske år i Karmsund Havn, hvor jeg har fått vært med på en utrolig spennende og innholdsrik reise. Nå skal jeg heie fra sidelinjen, på alle de flinke folkene i selskapet som jobber kontinuerlig for videre vekst og utvikling, til det beste for regionen,sier Osmundsen.
- Tine har gjort en solid innsats for Karmsund Havn. Jeg vil takke henne for den jobben som er gjort og for det gode samarbeidet i rollen som konstituert havnedirektør, og ønsker henne lykke til med nye spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, sier styreleder i Karmsund Havn, John Erik Hagen.

Havnestyret planlegger å ansette permanent havnedirektør i løpet av september. Osmundsen vil fungere i stillingen frem til ny havnedirektør er på plass.

Powered by Labrador CMS