Han blir ny havnedirektør i Karmsund Havn

I dag ble det klart hvem som blir havnedirektør i Karmsund Havn. 

Publisert Sist oppdatert

Styret i Karmsund Havn IKS har tilsatt Torfinn Gaupås (42) fra Karmøy i stillingen som ny havnedirektør.

Torfinn Gaupås har lang og bred ledererfaring fra maritim bransje. Han har bakgrunn fra maritim logistikk og har vært en sentral bidragsyter i utviklingen av Haugesund Cargo Terminals Husøy. Gaupås er utdannet speditør fra Høgskolen i Molde samt økonomiutdannelse fra Høgskulen på Vestland. Han startet sin yrkeskarriere i KTM shipping as hvor Gaupås har hatt flere sentrale roller og har ledet selskapet i en årrekke.

Karmsund Havn er en organisasjon den nye havnedirektøren kjenner godt. I 2019 startet han i havneselskapet som forretningsutvikler og hadde rollen som Kommersiell Direktør fra 2020 til 2022. De siste årene har han ledet den maritime satsningen hos Gasnor i rollen som Kommersiell Direktør Marine. 
- Jeg ser veldig frem til å ta fatt på oppgaven med å lede et av Norges største havneselskaper. Karmsund Havn har hatt en fantastisk utvikling de siste årene og jeg gleder meg til å bidra til videre utvikling av selskapet. Og ikke minst ser jeg frem til å gjenforenes med tidligere kollegaer i Karmsund Havn, uttaler påtroppende havnedirektør. 

Styreleder i Karmsund Havn IKS, John Erik Hagen er godt fornøyd med at Torfinn Gaupås har takket ja til stillingen.
- Torfinn er et solid valg, og hans kunnskap og erfaring utgjør de beste forutsetninger for å lede og utvikle havneselskapet. Han har vist seg som en profesjonell og engasjert leder som også har nasjonal og internasjonal erfaring, og kjenner Karmsund Havn svært godt, sier Hagen.

Torfinn Gaupås tiltrer stillingen som havnedirektør 1. januar 2025.

Powered by Labrador CMS