Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

- Vårt sterkeste fokus

- Beredskap er vårt sterkeste fokus. Det gjenspeiles med store satsinger i både NTP og statsbudsjett. Det var budskapet fra samferdselsminister Jon-Ivar Nygård da han åpnet Transport & Logistikk 2024 mandag.

Publisert

Det var en opplagt minister som sto ansikt til ansikt med over 600 nærings-aktører i The Qube på Gardermoen og som fremhevet sin egens regjerings nylig fremlagte forslag til nasjonalbudsjett. 
- Fokuset på beredskap er blant årskene til at vi bevilger 1,1 milliarder kroner mer til drift og vedlikehold av riksveier, 10,8 milliarder kroner settes av til drift og vedlikehold av riksveiene i statsbudsjettet og samferdsel har fått en pott på 96 milliarder kroner i årets forslag til statsbudsjett, sa Nygård. 

Arrangørene, NHO Logistikk og Transport (NHO LT) og Norske Havner er selvsagt svært fornøyd med at statsråden tar seg tid til å besøke årets konferanse, og med mange spennende foredrag og utveksling av aktuelle tema innen transport- og logistikksektoren.

Konferansen har jo blitt en møteplass hvor både politikere og næringsliv møtes for å utveksle synspunkter på hvor skoen trykker.

Daglig leder for Transport & Logistikk, Kjersti Shetelig (til høyre) her sammen med konfransier for konferansen Jette Christensen

- Møtet mellom politisk ledelse og konferansedeltagere på næringens viktigste konferanse er da også noe næringslivsledere setter stor pris på. Dette er to dager fylt med inspirerende og lærerikt innhold, og ikke minst fantastiske nettverksmuligheter. Vi gleder oss til dagene 21. og 22. oktober på Clarion Hotel, The Qube, Gardermoen, forteller daglig leder for Transport & Logistikk, Kjersti Shetelig

Powered by Labrador CMS