Første cruise siden 2019

MS «Hanseatic Nature» anløpte Oslo havn og Vippetangen i dag tidlig. Det var det første anløpet for et cruiseskip til Oslo fra utenlandsk havn siden før pandemien startet. Sist gang dette skjedde var 21. desember 2019.

M/S «Hanseatic Nature» er et helt nytt skip som gjester Oslo for første gang. Skipet ble overlevert rederiet Hapag-Lloyd 1. mai i år og det er ett av tre ekspedisjonsskip som leveres av det norske verftet Vard Langsten.
— I Oslo Havn er vi glade for å kunne ønske M/S «Hanseatic Nature», med gjester og mannskap, velkommen til Oslo for første gang. Cruise representerer et betydelig markedssegment for Oslo Havn, og en viktig inntektskilde for mange i Osloregionens reise- og næringsliv. Derfor håper jeg det resterende av cruisesesongen fra august til desember kan gå mest mulig som normalt, sier havnedirektør Ingvar M. Mathisen i forbindelse med besøket.