Havnekonferansen er tilbake

Fjorårets konferanse måtte naturlig nok kanselleres som følge av smittesituasjonen, men nå er man tilbake bedre enn noen gang.

Havnekonferansen har i løpet av få år etablert seg som en nasjonal konferanse med deltakere fra flere land, og et vidt spekter av næringer og profesjoner.

Bilde fra konferansen i 2019.

– Konferansen samler fulle hus i Kristiansand sin storstue, Kilden teater- og konserthus med påfølgende konferansemiddag på fantastiske Christiansholm festning. Vi tar sikte på å gjenta suksessen i år. Tema for konferansen er i år delt i tre. Rammebetingelser og havneutvikling, rederienes krav og «mitt skip er lastet med». Det siste har naturligvis fokus på vareeier og arbeidet med å få gods over på sjø, forteller Mathias Bernander i Kristiansand Havn.
Blant bekreftede foredragsholdere for årets program finner vi Fjord Line, Kystdirektøren, Maersk, Karmsund Havn, Port of Anwerp, Lerøy, Morrow Batteries, Coop, Nutrimar, Kartverket, statssekretær i samferdselsdepartementet og European Sea Ports Organisation.
For oppdatert informasjon frem mot konferansen følg med på www.havnekonferansen.no
Der kan du også melde deg på.
Konferansen arrangeres i samarbeid med Norske havner, Agder fylkeskommune, Business region Kristiansand, Shortsea Promotion Center og Havnemagasinet.
– Vi gleder oss til å se deg i Kristiansand i august, sier Mathias Bernander.