Åpner gradvis mot normalisering

Regjeringens klarsignal til en gradvis gjenåpning av samfunnet gjennom å implementere trinn 2, legger til rette for tur/retur gjester fra Oslo. Konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line sier at det er en gledens dag for rederiets ansatte og alle gjestene som har ventet på muligheten til igjen å kunne reise med MS «Color Fantasy» og MS «Color Magic». Åpningen for tur/retur gjester fra Oslo betyr en gradvis oppstart mot normalisering.

Foto: Håvard Storvestre/Color Line.


I første omgang vil tilbudet gjelde passasjerer som vil starte i Oslo og være om bord under hele reisen uten å gå i land i Kiel. Ilandstigning vil først skje ved retur Oslo og vil ikke medføre karanteneplikt. Skipene kan også ta om bord yrkessjåfører som gjennomfører varetransport mellom Tyskland og Norge.

– Igangsettelsen vil følge de retningslinjer for smittevern som vil gjelde, og som er viktig for å skape trygge og gode rammer for gjestene og de ansatte, sier konsernsjef Trond Kleivdal.
Color Line har gode rutiner for smittevern og selskapet var det første i Norge som ble verifisert av DNV for rederiets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene.

Tur/retur tilbudet starter med Color Magic med første avgang 9. juni og Color Fantasy 24. juni. Det vil bli innført egne rederikrav for reisen som et ekstra trygghetstiltak. Disse og andre reiseråd vil stå beskrevet på nettsiden til Color Line, og vil også fremkomme når passasjerene bestiller reisen.