Geir Berg til Rambøll

Etter fire år i konsulentfellesskapet Flowchange går nå Geir Berg til Rambøll, hvor han hovedsakelig skal konsentrere seg mest om offentlig finansierte utviklingsprogrammer rettet mot det grønne skiftet, der oppgaven består i å gi råd til bedrifter for konvertering av fremkomstmidlene til nye energibærere.

Geir Berg

Berg, som også er regelmessig skribent i Havnemagasinet, dannet Flowchange for fire år siden sammen med Erling Sæter, Hans Kristian Haram og Roger Kormeseth. Sistnevnte har også valgt å slutte i selskapet og har heller valgt å følge sine ambisjoner om å bygge opp en reiselivsdestinasjon på Nordmøre. Han har de siste tre årene leid et stort område for hjortejakt, jfr. www.hjorteriket.no.

– Jeg er ikke så teknologiorientert, så etter hvert ble det få samarbeidsområder i Flowchange, sier Berg, men er snar med å legge til:
– Vi har på kort tid bygd oss et godt merkenavn og det har vært mer enn nok oppdrag. Jeg er veldig fornøyd med det som vi har fått til i Flowchange. Formålet med begynne i Rambøll er å få tilgang til et større miljø, og noen tropper å kommandere. Det er imidlertid et ingeniørfirma, så det blir spennende å se hva det kan bli til, sier Geir Berg.

Etter det Havnemagasinet forstår foreligger det noen planer om hva som skjer med partnerandelen til Geir Berg og eventuelt hvem som kan overta denne, men det er foreløpig ikke helt avklart.