Elbil-rekord ved Drammen havn

De fleste elbiler, som kommer til Norge, er innom Drammen havn. Nå har andelen elbilsalg i landet for første gang i historien passert 50 prosent.


– En veldig gledelig utvikling, sier assisterende havnedirektør ved Drammen havn, Ivar Vannebo som opplyser at det var klart størst trykk det siste kvartalet da havna tok igjen mye av det tapte fra da bilfabrikkene ble stengt ned under starten av korona-krisen på vårparten.

Vannebo påpeker at mye tyder på at det blir et minst like godt elbil-år for havna i 2021. – Uten store umiddelbare endringer i elbil-fordelene, og med stadig nye og attraktive elbil-modeller på gang, så tror jeg at denne utviklingen bare fortsetter inn i det nye året, sier han.

DU KAN LESE MER OM ELBILREKORDEN I ÅRETS FØRSTE PAPIRUTGAVE. DEN ER I POSTKASSENE I MIDTEN AV FEBRUAR. ER DU IKKE ABONNENT KAN DU BLI DET VED Å KLIKKE ABONNEMENTFANEN ØVERST HER PÅ SIDEN.