Ny terminaltraktor med EV-teknologi

N.C. Nielsen kan nå presentere en ny og oppdatert utgave av den innovative terminaltraktoren Terberg YT203.

Med den nye terminaltraktoren som har EV-teknologi forventes det å sette den tekniske standarden for terminaltraktorer som kjører på distribusjonssentraler, havneterminaler, flyplasser og andre typer virksomheter hvor man har bruk for å flytte trailere.


Terberg YT203 EV er en nyvinning i seg selv. For første gang noensinne kan man velge en helt elektrisk terminaltraktor som har samme yteevne som dieselutgaven av samme maskin. Den slipper verken ut CO2 eller NOX og overholder dermed alle strenge miljøkrav. Den nesten lydløse maskinen med få vibrasjoner gjør godt for arbeidsmiljøet, også når den kjører innendørs.

 

Et særlig kjennetegn ved Terberg YT203 EV er den individuelt tilpassede batteripakken som settes sammen nøyaktig etter kundens spesifikasjoner. De temperaturstyrte batteriene (TMS) passer godt til kjøring i både svært kalde og svært varme miljøer – og med en tilhørende hurtiglader på opptil 150 kWh er det faktisk mulig å lade maskinen helt opp igjen på bare én time.