Øker frekvensen mellom Norge og Nederland

Viasea øker frekvensen på sitt rutetilbud mellom Nederland og Norge!
1. desember går jomfruturen for rute nummer to fra Moerdijk til Oslofjorden og Larvik er lagt til som ny havn i Viasea sine ruter.

Lanseringen av rute nummer to, Moerdijk – Oslo – Larvik – Kristiansand imøtekommer markedets etterspørsel etter kapasitet mellom kontinentet og Norge. To avganger hver uke gjør sjøfrakt fra kontinentet til en enda tøffere konkurrent for gods på vei. Ankomst i Oslo vil være tidlig om morgenen – nå både mandag og torsdag.

– Vi er veldig stolte av å utvide servicen ytterligere, og tilbyr nå høyere frekvens fra Nederland til Norge. Høy kvalitet og forutsigbar service vil fortsatt være vårt hovedfokus. Med ankomst Oslo mandag morgen og torsdag morgen, føler vi oss sikre på at vi kan flytte enda mer last fra vei til sjø., sier administrerende direktør i Viasea Shipping, Morten Pettersen.

Les mer om det nye rutetilbudet i neste papirutgave. Dette er i postkassene 10. desember.