Fra Aker Solutions til Norled

Cathrine Gjertsen er ansatt som kommunikasjonssjef i ferje og hurtigbåtrederiet Norled. Gjertsen kommer fra stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i Aker Solutions.


Gjertsen har en mastergrad i PR og kommunikasjon fra Technological University Dublin, og har nærmere 20 års erfaring fra kommunikasjonsfaget.

– Det kom inn over 50 søknader da vi utlyste kommunikasjonsstillingen. Etter en omfattende og grundig prosess, sto Cathrine igjen som den aller sterkeste kandidaten, med både faglige og personlige egenskaper som gjør henne ekstremt godt kvalifisert. Jeg ser frem til at hun begynner hos oss over nyttår, sier administrerende direktør Heidi Wolden i Norled.

Gjertsen skal ha ansvar for både ekstern og intern kommunikasjon, inkludert selskapets mediekontakt og krisekommunikasjon.

– Jeg har satt stor pris på å jobbe med mange dyktige kollegaer i Aker Solutions gjennom 10 år, men nå var tiden inne for et skifte. Jeg gleder meg til å bli kjent med Norled og bidra i et stolt selskap med et så viktig samfunnsoppdrag. Ikke bare sørger de for å transportere mennesker trygt langs hele kysten, men selskapet er også en pioner innen miljøvennlig ferjetransport, sier Gjertsen.

Norled er et av Norges største ferje- og hurtigbåtrederier, og opererer ruter langs kysten fra Oslo til Tromsø. Selskapet utviklet verdens første el-ferje og bygger nå verdens første hydrogenferje, som skal settes i drift neste år.