Også Color Line reduserer antall seilinger – permitterer 400

Color Line legger MS «Color Fantasy» til kai i påvente av gjenåpningen av samfunnet etter Covid-19. Fra 4. november vil  derfor kun MS «Color Magic» seile i en tilpasset fartsplan med gods og passasjerer mellom Oslo og Kiel. Passasjerene vil være om bord under hele reisen uten å gå i land i Kiel. Ilandstigning vil først skje ved retur Oslo.

«Color Fantasy» tas ut av trafikk og legges til kai. Foto: Color Line.

MS «Color Fantasy» legges til kai inntil smittesituasjonen og myndighetspålagte reguleringer blir endret. Den viktige godstrafikken sikres med «Color Magic» og fraktskipet MS «Color Carrier» mellom Oslo og Kiel, og med MS «SuperSpeed» 1 og 2 mellom Hirtshals, Larvik og Kristiansand.

Trond Kleivdal. Foto: Color Line.

– Reduksjon av kapasitet er dessverre nok en gang nødvendig, og det er avgjørende at regjeringen og Stortinget stiller opp med kompensasjonsordninger både i høst og til neste år, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line.
Tiltaket der «Color Fantasy» tas ut av trafikk vil dessverre innebære at ytterligere 400 ansatte vil bli permittert.