SeaDream Yacht Club velger Adonis

Det norske cruiserederiet SeaDream har valgt å installere nytt lønns- og personalsystem fra det norske programvarehuset Adonis AS. Selskapet vil benytte seg av at skipene i sommer er lokalisert på cruise i de norske vestlandsfjordene til å sikre en rask og effektiv omlegging til en moderne, skybasert løsning.

– Vi gleder oss virkelig stort til å kunne effektivisere  og strømlinjeforme vår planlegging og mannskapsadministrasjon, sier Jannik Madsen, SeaDream’s Maritime Personaldirektør ved hovekontoret i Oslo.  Selv om vi inntil videre bare har to skip i drift, har vi sterkt behov for å ta skittet over på ny plattform, hvor selvbetjeningsmuligheter for mannskapet kommer til å spille en stadig større rolle.

I Adonis hovedkvarter på Halsnøy er ikke begistringen mindre etter at selskapet har vunnet kontrakten med SeaDream:

– Vår erfaring med andre profilerte kunder i high-end segmentet som SeaDream opererer i gjør oss godt rustet til å løse de spesielle behovene som disse har, sier Sigrid Kviteberg, Adonis Director of Services & Support.  Skip innen opplevelses- og ekspedisjonscruise legger ofte ruten til steder der ikke engang satelittbasert internett når frem. Da gjelder det å ha robuste løsninger som gjør at pågående arbeid kan gå uforstyrret. At SeaDream har valgt vår løsning er en «fjær i hatten», som vi virkelig setter pris på, sier Kviteberg.

SeaDream Yacht Club er et norsk cruiserederi i luksus-segmentet, eid og grunnlagt av Atle Brynestad i 2001. Selskapet har spesialisert seg på unike opplevelsescruise i Middelhavet og Karibien, men har på grunn av den spesielle situasjonen i sommer også satt seil med norske passasjerer på Vestlandet.