Gir seg som havnesjef

Det slutter stadig toppledere i havne-Norge, og nå er det nok en som gir seg. Denne gangen helt nord og øst i landet. Nyopprettet stilling som beredskapsleder i kommunen var jobben som fikk ham til å skifte beite.

Arkivfoto


Etter 12 år som leder av havna i Kirkenes, gir Eivind Gade-Lundlie seg for å gå over i nyopprettet stilling som beredskapsleder i Sør-Varanger kommune. Havna er dermed på jakt etter hans etterfølger og stillingen er utlyst med søknadsfrist 31. juli.

Eivind Gade-Lundlie. Arkivbilde.


Her søkes det etter en synlig havnesjef som skaper godt samarbeid, er inkluderende, viser besluttsomhet og som evner å videreutvikle Kirkenes havn både som foretak og som logistikknutepunkt. Man tilbyr til gjengjjeld spennende og krevende oppgaver for videreutvikling av samfunn, infrastruktur og næringsliv gjennom gode transport- og logistikkløsninger