Avlyser Havnekonferansen

Arrangørene av Havnekonferansen 2020 i Kristiansand håpet i det lengste å skullle kunne arrangere konferansen i slutten av agust, men nå har man innsett at man må vente til neste år.

– Som følge av de siste retningslinjene for arrangementer, ser vi at det kan bli vanskelig å gjennomføre årets konferanse. Det er viktig for oss å gjennomføre en god og trygg konferanse, og et program som er attraktivt og godt. Dessverre ser vi at det kan bli vanskelig å gjennomføre konferansen på en god måte i år. Deltakere som allerede er påmeldt vil selvfølgelig ikke belastes deltakeravgift, heter det i en melding fra arrangørene.

– Vi gleder oss til å se dere igjen siste torsdag i august i 2021, og håper at dere vil melde dere på da! Følg med på facebook og på nettsida, for å se programmet og påmeldingsstart neste år, legger de til.

PS i siste utgave av Havnemagasinet som gikk ut sist i forrige uke fremgår det at arrangementet lå an til å bli arrangert. Etter at bladet gikk i trykk og ble distribuert har man fattet en annen beslutning.