Foto: Larvik Havn

Totalt 20.000 TEUs  ble håndtert over containerterminalen på Revet, en nedgang på 10 prosent mot fjoråret.
– I tiden fremover må vi forberede oss på å se endringer i vare- og trafikkmønsteret over Larvik havn som en direkte konsekvens av korona-utbruddet. Varestrømmer endres som følge av lock-down og strenge krav til import og eksport av varer i en rekke land i verden. Import fra Kina er i stor grad basert på konsumentmarkedet og påvirkes sterkt av hvordan Corona-tiltakene slår ut på konsumet i Norge. Vårt hovedfokus i denne vanskelige tiden er å sørge for at godstrafikken over Larvik havn går som normalt, for å sikre viktige varer og forsyninger inn og ut av Norge, sier havnedirektør Jan Fredrik Jonas.

Omsetningen i første kvartal 2020 endte på 14,9 millioner kroner, hvilket var marginalt lavere enn samme periode i fjor.