Styrker godstransporten til og fra Norge

Color Line setter inn M/S «SuperSpeed 1» mellom Kristiansand og Hirtshals fra fredag 27. mars kl 1630.

Foto: Chris Olesen/Color Line.

Skipet ble tatt ut av ordinær rute mandag 16. mars som konsekvens av myndighetenes tiltak for å håndtere coronaviruset COVID-19. I perioden 16. til 27. mars skulle M/S «SuperSpeed 1» opprinnelig ha gjennomgått ordinært dokkeopphold i Danmark, men har grunnet de inntrufne forholdene ligget til kai i Kristiansand.
Color Line setter nå M/S «SuperSpeed 1» inn som rent cargo skip på ettermiddagsavgangen fra Kristiansand i henhold til den ordinære fartsplanen.

Myndighetene i land i Europa gjør unntak i innreise- og karantenereglene for transport av gods.
–Vi har derfor valgt å opprettholde viktige frakttilbud mellom Norge, Tyskland og Danmark, sier konsernsjef Trond Kleivdal i Color Line. Tilbudet består av Ro-Ro-fraktskipet M/S «Color Carrier «som betjener ruten Oslo-Kiel med gods på vanlig måte, samt at M/S «SuperSpeed 2» går i sin ordinære rute med godstrafikk mellom Larvik og Hirtshals, og fra fredag 27. mars M/S «SuperSpeed 1» med godstrafikk fra Kristiansand.