Hard Rock Café i Tromsø havn

Tromsø Havn bekrefter – Hard Rock Cafe etablerer seg på Prostneset

Verdens nordligste Hard Rock Cafe skal etablere seg på Prostneset Havneterminal i Tromsø. Det er inngått leiekontrakt for både restaurant og butikk.

– Vi er selvsagt glade for at Hard Rock har valgt Tromsø og Havneterminalen, og tror det blir et løft både for byen og bygget, sier havnedirektør Jørn-Even Hanssen i Tromsø Havn KF, og legger til at dette også blir et fint tilbud for de mange reisende med hurtigbåter, busser og hurtigruten.

Hard Rock Cafe skal leie 800 kvadratmeter, ytterst ut mot sundet oppe i havneterminalen. Lokalet har vært planlagt som restaurant fra starten av, og skal nå klargjøres for Hard Rock. Avtalen mellom Hard Rock og Tromsø Havn har kommet på plass i tett samarbeid med næringsmegleren Tiger i Tromsø.