Havnelangs i Oslo 7. juni

Søndag 7. juni inviterer Oslo Havn nok en gang til et av byens største gratis familiearrangement, Havnelangs. Til sommeren er det niende gang at havna tilbyr aktiviteter for store og små, og for å vise det mangfoldige livet i havna og langs havnepromenaden.


I år ønsker man å lage en folkefest på Filipstad når man åpner Trettenparken (ved Oslo Treet) samme dag. Her vil det være stor scene og mange aktiviteter.          

Oslo har også under bygging en av verdens første elektriske miljøbåter. Man døper den nye båten under Havnelangs.   

Under årets Havnelangs ønsker man en miljøprofil og vil blant annet vise det gode arbeidet fra miljøåret. Stikkord vil være bærekraft, grønn teknologi, ta vare på livet i havet, sjøveien er miljøveien, sunn og aktiv livsstil og biomangfold.
De som ønsker å delta må melde seg på innen 1. april 

Påmeldingsskjema finner man ved å trykke her.