Slutter som direktør i DFDS Logistics

Vidar Karlsen slutter som administrerende direktør i DFDS Logistics etter 10 år i stillingen.


– Det er ingen dramatikk rundt denne beslutningen. En organisasjonsendring, der selskapet går fra en land-organisering til en business unit organisering, endrer min rolle vesentlig. Konsekvensen blir at jeg søker nye utfordringer, sier Vidar Karlsen.

DFDS, etablert i 1866, er et av Europas ledene shipping og logistikkselskaper, med over 8.000 ansatte. Den norske delen av selskapet er 100 % eid av DFDS A/S i København, og har aktivitet innen både shipping, dør – dør transporter (trailere og containere) og terminaltjenester.

– Det har vært 10 spennende og givende år i selskapet, hvor jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med dyktige og motiverte kollegaer. Sammen har vi evnet å skape gode resultater for DFDS, og etablert et godt arbeidsmiljø, sier Vidar Karlsen .
– Alt ligger til rette for en fortsatt positiv utvikling i Norge, legger han til.