Inngår forlenget kontrakt til flere 100 millioner  

Telenor Maritime har inngått en ny langsiktig kontrakt med Carnival Corporation, som i betydelig grad utvider et allerede langsiktig partnerskap for å gi rederiets 43 cruiseskip avanserte kommunikasjonstjenester innen data og mobiltelefoni. Med dette vil Carnival kunne tilby sine nesten 135.000 daglige passasjerer mobildekning, teksting (SMS) og data (mobilt internett) mens de er til sjøs. 

Foto: Carnival

Avtalen er en forlengelse av selskapets eksisterende avtaler med Telenor Maritime som eksklusiv leverandør av mobiltelefonitjenester for passasjerer ombord på AIDA, Costa, Cunard og P&O (UK) sine cruiseskip. Telenor Maritime har samarbeidet med Carnival Corporation og deres datterselskaper siden 2006.

 

– Telenor Maritime gjør det mulig for cruisepassasjerer å kommunisere og dele informasjon uansett hvor skipet er. Vi leder an i utviklingen av sikker kommunikasjon til sjøs, og tilgjengeliggjør IoT for hele den globale maritime industrien. I ett digitalt økosystem tilbyr vi unike løsninger som gir samme opplevde kvalitet til sjøs som på land, og som gjennom operasjonell kvalitet øker lønnsomheten til våre kunder og partnere, sier Lars Erik Lunøe, CEO i Telenor Maritime.

 

– Det gleder oss å kunne videreutvikle vårt langsiktige partnerskap med Carnival Corporation. De har vært kunde hos Telenor Maritime siden 2006 og denne nye avtalen er en enorm tillitserklæring til oss fra verdens største cruiseaktør. En aktør som hele tiden leter etter markedets beste løsninger på sine behov. Vi har over tid bevist vår evne til å være best til å levere på det markedet etterspør, fortsetter Lunøe.

Relaterte artikler