Cxense Display

Flytedokk sank

Flytedokk sank
Det oppstod heldigvis ingen personskader da en flytedokk sank i forbindelse med dokkingoperasjon på CCB på Ågotnes 26. november.

Foto: CCB

Politiets operasjonssentral i Vest politidistrikt fikk melding om at en lekter hadde gått ned ved kai på CCB-basen på Ågotnes, og at en eller flere personer var sett i vannet like ved. Man varslet umiddelbart de andre nødetatene og hovedredningssentralen. En rekke ressurser ble sendt mot stedet, men man kunne raskt konstatere at ingen personer var savnet og at kun en person hadde vært ute i vannet og at denne personen var uskadd.

Hendelsen ble følgelig fort skalert ned.

Det viste seg etter litt undersøkelse at det var snakk om en dokk og en lekter som hadde sunket i forbindelse med dokking av et større fiskefartøy. Fiskefartøyet fikk ingen skader som følge av ulykken, og det var heller ingen fare for andre skader eller nye hendelser.

Saken blir etterforsket av politiet. Det er Sotra, Askøy og Øygarden lensmannsdistrikt som foretar etterforskningen.

Relaterte artikler