Fratrer som styreleder

Styreleder Adelheid Kristiansen i Bodø Havn KF fratrer styret fra 30. november.

Dette skjer i forståelse med ordfører Ida Marie Pinnerød som er leder av valgkomiteen i Bodø Havn. Bakgrunnen for at Kristiansen trekker seg som styreleder er at hun den 1. desember starter i ny jobb som rådmann i Meløy. Kristiansen har vært styreleder i selskapet siden januar 2016 og var før det nestleder i styret i fire år.

– Jeg har fortsatt et stort hjerte og et sterkt engasjement for Bodø Havn og Bodø, men for å kunne fortsette som styreleder må også føttene være i byen. Det har vært både lærerikt og utfordrende å være styreleder i Bodø Havn, og jeg ønsker styret, de ansatte og Bodø bystyre lykke til i den videre utviklingen, uttaler avtroppende styreleder Adelheid Kristiansen.

Nestleder styret i Bodø Havn KF, Inge Henning Andersen, vil fungerer som styreleder frem til bystyret har valgt ny.

Ordfører Ida Pinnerød har følgende kommentar til Kristiansens avgang:

– Kristiansen har gjort en svært god jobb for Bodø Havn KF gjennom nesten syv år i styret, derav tre år som styreleder. Hun har ledet havna gjennom krevende prosesser og rettssaker på en profesjonell og kunnskapsrik måte, og hun har bidratt til å bygge et sterkt og godt lag i Bodø Havn, sier ordfører Ida Pinnerød.

– Vi skulle gjerne hatt med Kristiansen videre, men har forståelse for hennes ønske om å fratre når hun blir rådmann i Meløy, og vi ønsker henne lykke til med nye oppgaver, avslutter Pinnerød.

Relaterte artikler