Cxense Display

Ny containerrekord

I oktober satte Yilport ny månedsrekord for antall containere til Norges største containerterminal.

Foto: Yilport

 

Hele 21 363 containere (TEUs) ble losset og lastet. Dette er en økning på 28 prosent fra oktober i fjor.
– I de ti første månedene i år har vi en vekst på 10,4 prosent sammenlignet med 2017. Økt volum er hovedsakelig innen europeisk last som tidligere ble transportert fra Europa til Norge med lastebiler. Ved å endre dynamikken i forsyningskjeden med fleksible løsninger, blant annet ved å utvide operasjonstider ved skipsoperasjon og åpningstider i gaten,  som kan konkurrere med lastebiler, vokser vi ikke bare som terminal, men deltar også i det grønne skiftet ved å redusere CO2-utslippene betydelig på varer og gods som importeres til Norge, sier Maiken Solemdal, commercial manager i Yilport Oslo.

 

Relaterte artikler