Cxense Display

Ny byplanlegger i havna

Nyhavna i Trondheim står overfor store endringer i årene som kommer. Med en ny byplanlegger på laget har Trondheim Havn styrket selskapets kompetanse i arbeidet og prosessen med byutvikling i denne delen av havna.

Per Arne Tefre begynte i jobben som byplanlegger i Trondheim Havn 1. august. Eiendomssjef i Trondheim Havn, Tove Kulseng, sier at Trondheim Havn tar et viktig skritt når de nå ansetter en byplanlegger med god kjennskap til havna og kommunens arbeid innenfor byutvikling.

– Med bakgrunn i den vedtatte kommunedelplanen for Nyhavna, tar Trondheim Havn et skritt videre. Vi ønsker å styrke vår kompetanse og erfaring rundt utviklingen av Nyhavna gjennom å ansette Per Arne. Han vil ha blant annet ha ansvaret for den planfaglige siden av byutviklingen, forteller Kulseng.

Per Arne Tefre har lang erfaring fra sitt arbeid som avdelingsleder for indre by på Byplankontoret, prosjektleder for kommunedelplan Nyhavna og sist som planprosjektleder for samlet campus i Trondheim kommune.

Relaterte artikler