Cxense Display

Ny ukentlig service til Kristiansand

Viasea utvider rutenettet sitt og vil tilby Kristiansand som en del av de ukentlige rutene fra Europa og Baltikum.

Arkivbilde

Fra og med den 2.oktober vil skipet deres Carla ankomme havnen i Kristiansand hver tirsdag morgen. Fokuset er forutsigbarhet – og å være et realistisk alternativ til veitransport i store deler av Europa. Med denne nye ruten vil Viasea tilby et godt alternativ for store mengder gods som blir importert eller eksportert i denne regionen.

– Vi vil tilby et konkurransedyktig alternativ til veitransport for industrien i Kristiansand-området, med mesteparten av markedet i Europa dekket. Vi har stor tro på sjøfrakt som et miljømessig alternativ med konkurransedyktige priser, forutsigbare og korte transit tider. Basert på vår suksess i indre Oslofjord, hvor vi har tilbudt vårt konsept med bra resultat i to år, er vi klare for å gjenskape samme suksess med gode fordeler for markedet i Kristiansand, sier Morten Pettersen, direktør i Viasea.

Relaterte artikler