Cxense Display

Sjølogistikk-konferansen nærmer seg


Om en liten uke er det på ny klart for sjølogistikk-konferansen.
Konferansen er et godt samarbeid mellom; Risavika Havn, Stavangerregionen Havn, Sandnes Havn, Logistikkforeningen avd. Rogaland, NHO Transport og Logistikk Rogaland og Maritim Forum for Stavangerregionen og i år er måle å gi deltakerne nyheter der digitalisering og teknologi er i høysetet. Man skal orientere om endringer og nyvinninger som vil bety mye for nærskipsfart og godstransport på sjøen.

Vi sakser følgende fra programmet:

* Kongsberg Maritime som nå leverer løsninger til tradisjonell skipsfart der autonome skip, og autonome operasjoner er stor del av logistikkløsningen. Møt; Ketil O. Paulsen, Technology General Manager

* ASKO Norge arbeider for at dagligvarene våre skal få et ytterligere bedre miljøavtrykk, med større fremføring via sjø, der autonome skip vil være en av løsningene for bedre logistikk. Møt; Kai J. Olsen, logistikksjef

* Øglænd System. En bedrift med stor internasjonal satsing, der 40 år med lokal industriutvikling har gitt internasjonal suksess. Møt; Geir Austigard, CEO

* Samskip og NorLines har slått seg sammen. Bredden i deres produkt styrker tilbudet på kysten. Intermodalt nettverk der Istanbul er like nærme som Hammerfest. Møt; Are Grathen, Managing Director

* Norges Rederiforbund. Fremtiden med maritim næring og skipsfart. Politiske føringer og endringer som styrker den maritime næringsklyngen. Møt; Amund D. Ringdal, næringspolitisk direktør i Rederiforbundet.

Arrangørene nevner i tillegg flere meget dyktige representanter fra tilstøtende næringsliv som også skal delta, og man ønsker å adressere de spennende utfordringene som maritim næring har, med logistikk og nærskipsfart som hovedtema.

Konferansen arrangeres på Scandic Forus 4. september og er gratis.

Relaterte artikler