Den store skutefesten i full gang

Vågen fylt opp – Tidenes skutefest i Stavanger får fullt fortjent publikumsoppslutning. (Foto: Emile Ashley/Tall Shops Races Stavanger 2018)

Stavanger er pynte til fest og fylt opp med fantastiske skuter. Det er massevis av aktiviteter, salgsboder, utstillere og ikke minst et omfattende kulturprogram. Tall Ships Races Stavanger 2018 er i full gang.

Den store skutefesten åpnet med brask og bram i går, og sluttstrek settes søndag. Det deltar 64 skuter fra 17 land, og festen rekker seg over 1,5 kilometer fra Oljemuseet til Stavanger konserthus. Skutene har brukt de siste dagene fra Esbjerg og oppover langs norskekysten, og sakte men sikkert har de fylt opp Vågen.

Prosjektleder Knud Helge Robberstad har lov til å være optimist: – Nå skal vi gjennomføre det vi har brukt veldig mange måneder på å forberede. Utrolig mange har gjort veldig mye for å – bokstavelig talt – få dette arrangementet i havn, og håper og tror vi folk vil kose seg i Vågen de neste dagene, sier han.

(Pressemelding)

 

Relaterte artikler