Cxense Display

Fratrer umiddelbart

Halvar Pettersen har fratrådt etter 20 år som havnedirektør i Tromsø. (Foto: Tromsø havn)

Halvar Pettersen ba søndag av personlige grunner om å få fratre stillingen spm havnedirektør i Tromsø umiddelbart.

Dette ifølge ei pressemelding fra havnestyret i Tromsø havn KF etter et ekstraordinært styremøte søndag.

Pettersen skulle etter planen være havnedirektør fram til den nye var på plass i slutten av august. – Jeg har forståelse for at Halvar Pettersen på dette tidspunktet ønsker å fratre, siden vi har fått få plass en ny havnedirektør og Prostneset havneterminal er satt i drift, sier havnestyreleder Jarle Heitmann i pressemeldingen:

– På vegne av havnestyret vil jeg takke han for innsatsen gjennom 20 år, hvor havna virkelig har utviklet seg til glede for Tromsø kommune.

Havnestyret har konstituert assisterende havnedirektør Randi Thørring fra 1.7.18 – 30.8.18, da den nyansatte havnedirektøren Jørn-Even Hanssen tiltrer.

 

Smånytt

Dialog skal hindre nye alvorlige hendelser – Gjennom et tett og godt samarbeid mellom havna, rederi, kapteiner og Kystverket skal vi få til en sikker seilas for cruiseskip til Honningsvåg, og ved kai i Honningsvåg, sier Roy Arne Rotnes, losoldermann Kystverket Troms og Finnmark, til Radio Nordkapp.

Blir snuhavn – Kristiansund for første gang skal fungere som såkalt snuhavn for cruise. Dette skjer førstkommende fredag, fremgår det av en pressemelding fra Kristiansund og Nordmøre havn.

 

Relaterte artikler