Cxense Display

Tromsøs nye havnedirektør

Foto: Tromsø havn

Jørn-Even Hanssen (52) er ansatt som ny havnedirektør i Tromsø, etter Halvar Pettersen som går av til høsten.

Hanssen kommer fra stillingen som konserndirektør i Wilh. Wilhelmsen Holding ASA (2012-2018), hvor han har jobbet med HR-prosesser, innovasjon og digitale løsninger og andre komersielle oppgaver. Før dette var han konserndirektør i Bertel O Steen Holding AS (2007-2012), med fokus på organisasjonsutvikling og kommunikasjon. Han var medlem av konsernledelsen i begge selskaper. Han har også bakgrunn som Vice President i Wallenius Wilhelmsen Lines AS (2002–2006) og personaldirektør i Lindorff AS (2000–2002).

Jørn-Even Hanssen er utdannet i Luftforsvaret, gjennom luftforsvarets befalskole, luftkrigssskole I/II og stabsoffisersutdanning. Han hadde diverse stillinger på Evenes, Bardufoss og Andøya, som kaptein og major. Først og fremst med organisasjonsutvikling og personalpolitikk.

– Han kombinerer den miksen av egenskaper vi ønsket i en ny havnedirektør, gjennom gode evner som relasjonsbygger, organisasjonsutviker, sier havnestyreleder Jarle Heitman i en pressemelding om. Han har i tillegg maritim erfaring fra anerkjent bransjeaktør og et nasjonalt og et internasjonal tnettverk.

Jørn-Even Hanssen er vokst opp på Finnsnes i Midt-Troms, men har de senere årene bodd i Oslo. Han vil derfor komme inn i Tromsø havn KF og Tromsø by med friske øyne og nye ideer.

(Pressemelding)

Relaterte artikler