En uke som havnedirektør

Lederskifte: Wollert Krohn-Hansen fortsetter i en periode i Trondheim Havn som konsulent, mens Knut Thomas Kusslid nå har overtatt som havnedirektør i selskapet. (Foto: Trondheim Havn)

Trondheim Havns nye havnedirektør, Knut Thomas Kusslid, begynte i jobben som havnedirektør 2. mai. Han har dermed vært daglig leder i selskapet i snart en uke.

Det skriver Trondheim Havn på sin hjemmeside. Kusslid er 45 år og født og oppvokst i Hasselvika på Fosen. Han er gift og bosatt i Trondheim, men var etter at ansettelsen ble kunngjort i januar, utstasjonert i Rio de Janeiro hvor han hadde en lederstilling i Teekay Offshores oljeproduksjonsvirksomhet i Brasil.

Kusslid har sin lederutdannelse fra forsvaret hvor han gjennomførte Befalsutdanning og Krigsskole innen økonomi, ledelse og logistikk. I tillegg har han videreutdannelse i logistikk fra Høgskolen i Molde, masterprogram i logistikk fra BI og en MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole. Hans yrkesbakgrunn består av 9 års tjeneste som befal og offiser i forsvaret, 7 år i oljeselskapet BP Norge i ulike roller innen ledelse, logistikk, marine operasjoner og HMS i inn- og utland, samt de siste 7 år i Teekay Offshore i ulike lederroller innenfor prosjekter og drift av selskapets flytende oljeproduksjonsskip og ledelse av relaterte kontrakter, anskaffelser og logistikk.

Tidligere havnedirektør Wollert Krohn-Hansen fortsetter i Trondheim Havn i en periode fremover som konsulent.

 

Smånytt

En ny gjestehavn i Solheimsviken i Bergen har har plass til 18 fritidsbåter, og flytebryggen har vann og strøm tilgjengelig, melder baatsans.no.

 

Relaterte artikler