Vil lede cruisetrafikk til Frøya

Trondheim havn ser på om de kan lede cruiseskip som normalt besøker Trondheim til å anløpe Nordhammarvika kai i stedet.

Dette fortalte havnesjef Wollert Krohn-Hansen (bildet) da han tirsdag møtte Frøya formannskap. Frøya er en av elleve eierkommuner i det interkommunale havneselskapet.

–  Til tider hoper det seg opp med cruiseship i Trondheim. Og det er en gruppe skip, explorer, som satser på andre typer opplevelser. For disse må det være artigere å komme ut til øyene. Vi jobber med dette, og vi ser på kaia på Frøya til dette, sa Krohn-Hansen. (Kilde: Hitra-Frøya/hitra-froya.no)

 

Smånytt fra Finnmark

Sjark i brann i Honningsvåg havn – Ved 4-tiden natt til mandag rykket Nordkapp brannvesen ut etter at det var meldt om brann i en sjark som lå fortøyd ved kai- Brannvesenet fryktet at brannen skulle spre seg til andre båter.  Nordkappregionen havn fikk slept sjarken ut slik at det ikke skulle være spredningsfare. Det var ingen personer om bord i båten da brannen brøt ut. (Kilde: Radio Nordkapp)

Flytebrygge satt på vent – Under fylkesutvalgsmøte tirsdag sto finansiering av flytebrygge til Vardø havn på sakskartet. Fylkespolitikerne fattet ikke et vedtak i denne saken, og den ble utsatt til et senere tidspunkt. (Kilde: NRK)

 

Relaterte artikler