Slutter som kystdirektør

Foto: Kystverket

Kystdirektør Kirsti L. Slotsvik er utnevnt til ny direktør i Jernbanedirektoratet.

Slotsvik har vært kystdirektør siden 2007. Allerede 5. mars starter hun i sin nye stilling som jernbanedirektør i Jernbanedirektoratet i Oslo.

– For min del blir det nå å snu fokuset mot land og nye utfordringer som jeg vet vil møte meg der. Det er kjekt å fortsatt få jobbe med samferdsel og jeg er glad for å få muligheten til å ta denne utfordringen, sier Slotsvik i en pressemelding.

Slotsvik har bakgrunn som ingeniør og prosjektleder og har vært distriktvegsjef og trafikksjef i Statens vegvesen region Midt.

Slotsvik er 55 år gammel og utdannet cand. agric i landskapsarkitektur ved Norges Landbrukshøgskole. Hun har senere gjennomført ulike lederutviklingsprogram via Statens vegvesen og Forsvarets høgskole.

 

Relaterte artikler