Ny havnesjef i Vestvågøy

Kjell Jacobsen (Foto: Privat)

Kjell Jakobsen (57) fra Grundstad er ansatt som ny havnesjef i Vestvågøy.

Rådmann Kjell Idar Berg i Vestvågøy bekrefter ansettelsen overfor Lofotposten.

57 år gamle Kjell Jakobsen har de siste 11 årene vært ansatt som seniorrådgiver ved Sjøfartsdirektoratet sin avdeling i Svolvær.

– Jeg har trivdes veldig godt i jobben i Svolvær og har hatt gode kolleger. Da stillingen som havnesjef ble lyst ut syntes jeg det var en interessant og utfordrende jobb. Det er ikke ofte en sånn jobb dukker opp i Vestvågøy og derfor valgte jeg å søke, sier Jakobsen, som har maritim bakgrunn:

– Jeg har seilt utenriks og jobbet offshore som maskinist og maskinsjef. I tillegg har jeg etter mine år i Sjøfartsdirektoratet opparbeidet meg en betydelig kompetanse innen saksbehandling. Jeg har reist mye rundt å kontrollert ulike fartøy og har også vært om bord på inspeksjon på cruisebåter som har anløpt Leknes havn, sier Jakobsen til Lofotposten.

Han etterfølger Ann-Helen Ernstsen, som blir direktør for oljevern- og miljøsenteret i Lofoten og Vesterålen.

 

Relaterte artikler