Ny havnedirektør i Trondheim

Knut Thomas Kusslid tiltrer 1. mai.

Knut Thomas Kusslid er ansatt som ny havnedirektør i Trondheim Havn IKS.

Kusslid er 45 år og født og oppvokst i Hasselvika på Fosen. Han er gift og bosatt i Trondheim, men for tiden utstasjonert i Rio de Janeiro hvor han har en lederstilling i Teekay Offshores oljeproduksjonsvirksomhet i Brasil.

Forsvarsutdannet

Han har sin lederutdannelse fra forsvaret hvor han gjennomførte Befalsutdanning og Krigsskole innen økonomi, ledelse og logistikk. I tillegg har han videreutdannelse i logistikk fra Høgskolen i Molde, masterprogram i logistikk fra BI og en MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole.

Fra offshore

Hans yrkesbakgrunn består av 9 års tjeneste som befal og offiser i forsvaret, 7 år i oljeselskapet BP Norge i ulike roller innen ledelse, logistikk, marine operasjoner og HMS i inn- og utland, samt de siste 7 år i Teekay Offshore i ulike lederroller innenfor prosjekter og drift av selskapets flytende oljeproduksjonsskip og ledelse av relaterte kontrakter, anskaffelser og logistikk.

Gleder seg

– Jeg gleder meg til å starte arbeidet og bli godt kjent med Trondheim Havns virksomhet, eierne, styret, kunder og samarbeidspartnere og ikke minst mine nye kollegaer. Samtidig blir det vemodig å forlate Teekay og alle de fantastiske kollegaene som jeg har hatt så stor glede av å jobbe med de siste sju årene, sier Kusslid.

Krohn-Hansen med videre

Knut Thomas Kusslid vil tiltre stillingen 1.mai. Wollert Krohn-Hansen fortsetter som havnedirektør til samme dato, og vil også etter dette tidspunkt være engasjert av Trondheim Havn på ubestemt tid.

(Pressemelding)

Relaterte artikler