Bodø havns nye direktør

Kjersti Terese Stormo (Foto: Sparebank 1)

Kjersti Terese Stormo (52) blir ny direktør for Bodø Havn, mener Avisa Nordland og Bodø Nu å vite. Den formelle ansettelsen skjer fredag.

Stormo, som er siviløkonom fra Nord universitet, Bodø, kommer fra stillingen som direktør i BE Kraftsalg AS og økonomisjef i konsernet Bodø Energi. Hun har tidligere vært leder for plan- og analyseavdelingen i Nordlandssykehuset og før det økonomisjef ved Nordland Psykiatriske sykehus. Hun har en rekke styreverv, bl.a. i Sparebank 1, BE Energimontasje AS, BE Varme AS, Nordland Bompengeselskap, Energiselskapenes Felles Pensjonskasse og Nordlandsnett AS.

Kjersti Terese Stormo stod ikke på den opprinnelige søkerlisten, og er altså hentet inn til toppstillingen ved hjelp av hodejeger.

 

 

Relaterte artikler