Ny havnedirektør i Bergen

Johnny Breivik starter i BOH 1. oktober. (Foto: Bergen kommune)

Johnny Breivik (50) er av Havnerådet, som er det øverste organet i Bergen og Omland havnevesen (BOH) – etter innstilling fra styret i BOH, i dag ansatt som havnedirektør i Bergen.

Breivik er p.t. brannsjef i Bergen kommune, en jobb han har hatt siden 2011.

– Jeg er svært glad for at vi i dag kan fortelle at vi har ansatt Johnny Breivik som ny havnedirektør i Bergen, sier havnerådsleder Jon Askeland. Johnny Breivik er en tydelig og offensiv leder som kan vise til svært gode resultat både i brannvesenet og i tidligere lederjobber han har hatt, understreker Askeland.

14. juni vedtok et enstemmig styre i BOH å innstille Johnny Breivik som ny havnedirektør etter Inge Tangerås. Det var også et enstemmig Havneråd som i dag ansatte Breivik som ny havnedirektør i Bergen.

– Jeg er veldig motivert på å ta fatt på jobben, og ser frem til å bli bedre kjent med organisasjonen og bli en del av teamet som skal utvikle det nye havneselskapet, sier Johnny Breivik. Det vil være et mål å bygge en solid organisasjon som skal bidra til best mulig utvikling for havneanleggene og aktiviteter i tilknytning til disse. Skjæringspunktet mellom politikk, forvaltning og forretning er på mange måter en drømmerolle for meg.

 

Relaterte artikler