Prestisjeoppdrag til norsk selskap

I møte i det iranske miljøverndepartementet, fra v. Babak Sherkati (lokal kontakt), Øyvind Leikvin (Akvaplan-niva), Guttorm Christensen (Akvaplan-niva), Reza Fatemi (Asarab Co) og Kourosh Kayhan (Asarab Co).

Akvaplan-niva bidrar til konsekvensutredning av havneutbygging i Persiabukta.

Selskapets medarbeidere Guttorm Christensen og Øyvind Leikvin har nylig vært i Iran i møter med det iranske miljøverndepartementet og Iranian Mines & Mining Industries Development & Renovation Organization (IMIDRO) for å forberede utredningen, som er litt av en blomst knapphullet for selskapet som eksponerer seg slik på egen hjemmeside: ”Akvaplan-niva integrerer forskning, beslutningsstøtte og teknisk innovasjon for å sikre verdiskapning og sikker miljømessig drift for bedrifter, myndigheter og andre kunder på verdensbasis..”

Bakgrunnen for besøket var at miljødepartementet og IMIDRO ønsker bistand fra Akvaplan-niva i forbindelse med utbygging av en stor havn for utskipning av olje, gass og metaller i Persiabukta. Selskapet Asarab Consultant har fått i oppdrag å gjennomføre en konsekvensutredning i forbindelse med havneutbyggingen og ønsker at Akvaplan-niva skal kvalitetssikre arbeidet og sørge for at utredningen inneholder viktige elementer i forhold til tilsvarende prosjekt i Norge.

(Pressemelding)

 

 

Relaterte artikler