Fagseminar i Hamburg

Norsk Havneforening arrangerer årets største møteplass for havne-Norge, Fagseminaret 2017 i Hamburg 26.-28. april. 100 personer er påmeldt årets arrangement.

Med flere parallelle sesjoner og ekskursjoner legger man på fagseminaret 2017 opp til både bredde og dybde, samtidig som det legges til rette for relasjonsbygging i hele havne-Norge. Rammevilkår for havnedrift er ett av hovedtemaene på årets fagseminar. Både lovutvalg for ny havne- og farvannslov, samt ny lov om offentlige anskaffelser er tema som blir aktuelle i år. Også sjøtransportens miljøgevinster er et viktig tema. Man har også mye man kan lære av havnemiljøet i Hamburg. Som Europas nest største havn ligger Port of Hamburg langt fremme når det gjelder teknologisk utvikling. Byutviklingen i HafenCity er verdenskjent. Hamburgs cruise-oppskrift er en suksessoppskrift.

Relaterte artikler