Ny markeds- og logistikkledelse

Svein Kåre Aune og Kirsti Østensjø ser fram til å jobbe sammen med kundene om bedre kår for sjøtransporten.

Fra årsskiftet trådte Kirsti Østensjø inn i stillingen som markedssjef, og Svein Kåre Aune gikk inn i markedsavdelingen som leder for logistikk i Trondheim Havn.

Både Kirsti og Svein Kåre har lang fartstid i havna. Kirsti har jobbet i markedsavdelingen siden 2010, både som cruisekoordinator og markedskonsulent. Siden våren 2016 har hun fungert som konstituert leder for markedsavdelingen.

Svein Kåre har arbeidet i trafikkavdelingen siden 2011, og kommer fra stillingen som havnekaptein. I tillegg har han flere års erfaring fra Ålesund havn.

– Dette bidrar til at vi får styrket markedsavdelingen også med maritim kompetanse, sier havnedirektør Einar Hjorthol som har stor tro på det nye teamet.

Deler opp logistikk og marked

Tidligere har lederansvaret for logistikk- og marked tilhørt samme stilling. Med ny rollefordeling vil fokuset bli styrket til fordel for kunden, mener Østensjø og Aune. Som leder for logistikk, vil Aune tilhøre markedsavdelingen.

– Den erfaringen Svein Kåre besitter vil styrke fokuset på logistikk og terminaloperasjoner og øke vår kundeforståelse ytterligere. Vi skal få mer gods over på sjø og det skal vi arbeide for sammen med kundene, sier Østensjø som har stor tro på det nye samarbeidet.

– Vi lykkes bare når kundene lykkes. Jeg gleder meg til å få fortsette å bygge videre på relasjoner med kundene, istemmer Aune.

 

Relaterte artikler