Ny containermaskin i Narvik

DB Schenker har anskaffet ny Konecranes 25-1200C fra Brubakken AS, for containerhåndtering på Fagerneskaia i Narvik.
Web_Containertruck Narvik
De har valgt en meget godt utstyrt maskin, med blant annet vektindikator, automatisk sentralsmøringsanlegg, førerkabin som er oppbygget 400 millimeter, for å kunne se over containerne og en maskin med kraftig drivlinje. I tillegg har de valgt en opsjon, som gjør at maskinen stopper etter noen minutter på tomgang, for å spare miljøet.
– Forøvrig er maskinen er også utstyrt med GSM remote contoll. Det vil si at dersom et problem oppstår, kan Konecranes / Brubakken AS, ringe opp maskinen, og  eventuelt fjernjustere eller  feilsøke problemet, forteller Thormod Johansen, salgssjef hos Brubakken.

DB Schenker håndterer  mellom 15 000 og 18 000 TEUs pr. år, noe som vil si at maskinen nesten går kontinuerlig.
– Tilbakemeldingene i fra Schenker er at maskinen er meget komfortabel, kraftig og ikke minst meget stillegående, sier Johansen.

Relaterte artikler