Hansen trakk seg

Leder i Transportarbeiderforbundet Roger Hansen trakk seg fra forbundet med umiddelbar virkning da han ikke fikk støtte for å fortsette forhandlingene i havnekonflikten.

Web Roger Hansen NTF
I følge LO-magasinet Transportarbeideren ønsker Hansen ikke å være med på en aksjonslinje. Han mener det vil ødelegge for havnearbeiderne.
– Jeg kan ikke se for meg at aksjoner mot Color Line og DFDS kan gjøre NHO Logistik og Transport mer forhandlingsvillig, sa Roger Hansen til Transportarbeideforbundets forbundsstyre
– Jeg trekker meg som leder umiddelbart for at forbundsstyret skal få omsatt sine vedtak. Jeg har ikke mer å bidra med for å finne løsninger på havnekonfliktene. Vi kan ikke fortsette med en splittet forbundsledelse, sa Roger Hansen. I følge Transportarbeideren beklaget Hansen avgjørelsen overfor de gruppene i forbundet som har støttet ham.

Leder i Norsk Havnearbeiderforening, Bjørn Steffensen er overrasket over Hansens avgang.
– Jeg synes det er feil å trekke seg. Han burde fortsatt å lede forbundet basert på vedtakene i forbundsstyret, men når det er sagt, så har jeg stor tro å at den nye ledelsen kan få fart på skuta og, uttaler Bjørn Steffensen

Foto: Arkivfoto.
.

Relaterte artikler