Fjord Line samarbeider også med CLdn

Også fergerederiet Fjord Line innleder kommersielt partnerskapt med sjøfraktselskapet CLdN Ro-Ro SA. Dette gir Fjord Line tilgang til CLdNs europeiske nettverk for transport av gods og cargo.

Web_Fjord Line CLdn

Med virkning fra midten av februar vil CLdN ukentlig benytte Hirtshals i Danmark som anløpshavn på sin fraktrute mellom Zeebrugge og Gøteborg. Det åpner nye muligheter for Fjord Lines gods- og cargotransport på linjene Bergen-Stavanger-Hirtshals og Langesund-Hirtshals.

Samarbeidet med CLdN gjør at cargoenheten i Fjord Line heretter kan tilby en tids- og kostnadseffektiv transportløsning til og fra Zeebrugge i Belgia, der det er hyppige sjøveisforbindelser videre til London (Purfleet) og Killingholme i Storbritannia.

På tilsvarende vis kan Fjord Line tilby transport av gods og cargo mellom Gøteborg, Bergen og Stavanger, samt Langesund i Telemark.

– Vårt samarbeid med CLdN åpner spennende perspektiver for utvidet sjøtransport av gods og cargo mellom Norge og sentrale europeiske havner. Vi ser frem til å utvikle disse nye transportløsningene og tilby våre eksisterende og fremtidige kunder nye og spennende muligheter, sier cargosjef Rune Hetland i Fjord Line.

I forrige uke ble det kjent at Color Line hadde inngått samarbeid med CLdn.

Ilustrasjon: Fjord Line

Relaterte artikler