«Nye» nettsider

Kystverkets nettsider har fått en teknisk oppgradering og en visuell ansiktsløftning.
Nettstedet har først og fremst vært gjennom en teknisk, visuell og navigasjonsmessig oppgradering. Mye av tankegodset, og stort sett alt innholdet, fra det gamle nettstedet er beholdt.

Web_Kystverket Nettsider

– Med de nye nettsidene våre ønsker vi å bli enda tydeligere overfor brukerne våre, og fremstå som en troverdig og moderne maritim etat, sier kommunikasjonsdirektør Solveig Moe Frøland.

– Det første folk legger merke til er trolig at designet på nettsidene er endret, spesielt på forsiden. Her har vi prøvd å tydeliggjøre snarveier til sentralt og etterspurt innhold, forteller webansvarlig i Kystverket, Sveinung Nedregotten.

Snarveiene er først og fremst valgt ut i fra besøksstatistikk, og vil kunne endres i takt med popularitet/nytte og sesong.

– En veldig stor del av besøket vårt er til temaene bak snarveiene. Da er det fornuftig å gi brukerne enklere innganger, forklarer Nedregotten.

Nettstedet er også skreddersydd for mobiltelefon med såkalt responsivt design, og har derfor et litt ”enklere” og ryddigere oppsett enn tidligere.

Relaterte artikler