Nye rutealternativer med Color Line Cargo og CLdN

Color Line har inngått et samarbeid med CLdN ro-ro S.A, og kan med dette tilby nye alternativer i CLdN’s utstrakte rutenett i Europa.

Kristiansand 1 Februar 2011 Nyombyggde SuperSpeed 1 er tilbake i rute. I dag seilte SuperSpeed sin f¿rste tur etter ombyggingen. Ny stor restaurant bak pŒ skipet har gitt rundt 500 nye sitteplasser for passasjerene. SuperSpeed gŒr i rute mellom Kristiansand og Hirtshals i Danmark. Utbyggingen har ¿kt skipets kapasitet med 450 passasjerer eller 20 prosent. Det betyr at nye SuperSpeed 1 nŒ kan frakte en halv million flere passasjerer i Œret, og vil fŒ en kapasitet pŒ 9 000 passasjerer mellom Kristiansand og Hirtshals ved normal drift. I tillegg kommer kapasiteten til SuperSpeed 2 med n¾rmere 7 500 passasjerer. - Vi gleder oss stort til Œ fŒ et nytt og st¿rre skip i ordin¾r trafikk igjen, og nŒ med Europas st¿rste pizzarestaurant pŒ plass, sier linjedirekt¿r Norge-Danmark Odd Gr¿nberg.

CLdN’ vil anløpe via Hirtshals en gang pr uke i forbindelse med sin Zeebrügge – Gøteborg rute. Oppstart for den nye ruten blir uke 7, og Color Line Cargo ser frem til å utvikle mulighetene som ligger i dette samarbeidet.

Color Line vil nå kunne tilby gode ledetider og kostnadseffektive transportløsninger mellom kontinentet og England på rutene mellom Zeebrügge, Purfleet i London og Killingholme som har høy frekvens.

Ved å benytte sine Superspeed-skip mellom Hirtshals og Larvik/Kristiansand knyttes disse havnene til: de øvrige byene.
CLdN/Cobelfret er en stor europeisk aktør i bulk og Ro-Ro-markedet og opererer 20 skip i et omfattende short sea-nettverk.

Relaterte artikler