Brubakken Sandnes i nye lokaler

Ved Brubakkens avdeling i Sandnes er man stolte av de nye og mer fremtidsrettede lokalene selskapet nylig har flyttet nylig inn i.

Web_Brubakken Sandnes 01


I nye lokaler i Brannstasjonsveien på Stangeland Industriområde, med en plassering som gir kort kjøreavstand til kunder i Stavanger, Sandnes og Jær-området. har man totalt areal 3000 kvadratmeter med ny verkstedshall og adminstrasjonsbygg, inkludert kaldlager er på cirka 1.000 m2.

De nye lokalene gir god plass til  utstilling av maskiner både inne og ute, og  i verkstedshallen er det plass til å ta inn store maskiner som bomlifter, liftbiler og stortrucker for reparasjon og service. Videre er hallen fullt utstyrt med eksosavsug, traverskran på 10 tonn, samt at den har egen vaskehall.

Web_Brubakken Sandnes 02

Like etter at de nye lokalene ble tatt i bruk ble det arrangert åpen dag, hvor mange kunder var innom for å ta en titt på de nye lokalene og slå av en prat. De fikk også sett nærmere på noen modeller av gaffeltrucker fra TCM og Konecranes

Relaterte artikler