ColliCare nå i Stockholm

ColliCare Logistics åpner nytt kontor i Stockholm med Kenneth Anderson som regionsansvarlig og den som skal lede utviklingen.

Web_Collicare

Han har lang bransjeerfaring fra salg, spedisjon, bil og ledelse. Anderson kommer fra Itella Logistics hvor han hatt roller som salgs- og markedssjef, og senest som daglig leder kombinert med ansvarlig for veitjenestene i Sverige. Som Skandinavias største by og konsumentområde, er Stockholm et viktig område for fremtidig vekst, men også et naturlig knutepunkt mellom selskapets kontor i Baltikum og Skandinavia. Derfor har ColliCare åpnet et kontor i Stockholm. ColliCare Logistics AB finnes allerede i Gøteborg og Østersund, med totalt 35 ansatte og en årlig omsetning på 110 millioner svenske kroner. ColliCares mål er å gi kundene en fordel i sitt marked gjennom innovative og intelligente logistikkløsninger. Noen av Skandinavias største importører er allerede kunder.

– Jeg ser frem imot å kunne tilby kundene i regionen konkurransekraftige løsninger gjennom ColliCare Logistics sitt nettverk og produkter, sier Kenneth Andersson, Regional Manager i Stockholm.

– Etableringen i Stockholm muliggjør for oss å møte kunder i Skandinavias største konsumområde på deres hjemmebane. Utvikling og tilvekst er i ColliCares ånd. Vi er veldig forventningssfulle over de nye muligheter etableringen av et kontor i Stockholm gir, sier Magnus Yverås, VD i Collicare.

Relaterte artikler